Rossi: „Trka je bila čudna“

Razočaravajuć rezultat Valentina Rossija na njegovoj domaćoj stazi. Trku je završio na petom mestu. S obzirom na to da je Jorge pred kraj pao i nije završio trku, Rossi je ostao prvoplasirani u šampionatu sa 23 poena prednosti ispred Lorenza.

“ Neverovatno koliko navijača se pojavilo na trci. Moram da se zahvalim svima na podršci. Šteta što je trka bila čudna. Nisam uspeo da je završim na podijumu, ali u svakom slučaju hvala svima. Rezultat je dobar za šampionat, ali nisam uspeo da se popnem na podijum i jako mi je žao. Nakon sunčanog petka i subote, današnji vremenski uslovi su bili užasni. Bilo je teško proceniti koji je pravi trenutak za promenu motora. Ostao sam predugo na kišnim gumama i izgubio dosta vremena. Plače mi se, stvarno sam želeo da ostvarim bolji rezultat pred domaćom publikom. Ipak, Jorge je pao i nije završio trku, šteta, ali prednost u odnosu na njega se povećala i to je dobro.  „

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video