Rossi: „Spreman sam i motivisan!“

Valentino Rossi priznaje da nije siguran da li može da ponovi svoj uspeh iz 2015. na Velikoj nagradi Katara, ali italijanski vozač razmatra prva tri mesta kao minimalni cilj ovog vikenda.

„Konačno počinjemo da pričamo o trkama! Veoma mi je drago da nova sezona počinje. Naši testovi su definitivno bili pozitivni, ali trka je druga stvar,“ rekao je Rossi.

„Tokom testriranja naučili smo mnogo o novim gumama i elektronici, ali postoje mnoge druge stvari da se otrkriju i prva trka će biti veoma važna da razumemo pravi potencijal motocikla i vozača.“

„Prošla sezona je za mene počela veoma dobro. Ne znam da li ću moći da ponovim taj rezultat ali ću siguno pokušati da se popnem na podijum. Biće važno da počnemo dobro da radimo već od prvih treninga i da imamo jasne ideje za trku.“

„Osećam se spremno i motivisano, kao i tim, pa krenimo!“

 

 

 

Foto: motogp.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video