Rossi: “ Problem su kvalifikacije „

Valentino Rossi je imao odličan start, krenuo je sa osme pozicije, a prvi krug završio kao peti. Nakon napete borbe sa Pedrosom, uspeo je da se izbori za mesto na podijumu, trku završivpi na trećem mestu.

“ U jednom trenutku Jorge je bio ispred mene, a ja sam bio četvrti i znao sam da ću ako tako ostane izgubiti 12 poena. Morao sam da se popnem na treće mesto, jer su ti poeni važniji za mene, nego za Danija. Dao sam sve od sebe, a ova staza sa ovom temperaturom i vlažnošću je veoma zahtevna. Na kraju, veoma sam zadovoljan, jer je trka bilo vrlo dobra, a i moj tempo je bio odličan. Problem je u kvalifikacijama. Previše se namučimo na treningu i kada dođu kvalifikacije još uvek nemamo dobre postavke motora. Startovati iz trećeg reda je uvek teško. Krenuo sam veoma dobro i bio sam brz. Da sam krenuo iz drugog reda, mogao bih da učestvujem u borbi sa Marcom i Jorgeom. Naporno ćemo raditi na tome, počevši od Brna. „

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video