Rossi – „Na papiru smo jaki“

Devetostruki šampion sveta, Valentino Rossi, više puta tokom sezone nalazio se na pobedničkom postolju. Međutim, to nije dovoljno i pred njim su tri odlučujuće trke, pre nego stignemo u Valensiju, gde se sezona završava.

Rossi je svestan da je sada stigao u domovinu Yamahe, ali i Honde i Suzukija, te je pobeda veoma bitna, kako bi se opravdala čast u domovini. Italijan ne krije da Azijsku turneju želi da započne pobedom u Japanu, ujedno i trećom pobedom u sezoni.

yt-baner

„Volim predstojeće tri trke, staze su fantastične. Na papiru Yamaha je jaka, a ja ću se boriti za pobede. Posebno me raduje što smo u Japanu, domovini Yamahe, tako da ću dati sve od sebe da ovu trku učinim izuzetnom. Volim ovu stazu i atmosferu. U dobroj sam formi i spreman sam za tri trke u nizu.“ kaže Doktor.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video