Rossi: „Moramo biti bolji u pronalaženju pravog set-upa“

Rossi je uzbuđen pred narednu rundu u Montmelu. Doktor drži rekord od šest pobeda u 2001, 2002, 2004, 2005, 2006 i 2009, i on je jedan od samo dva vozača koja su osvojila trku u Kataloniji sa pol pozicije.

Valentino Rossi: „Mislim da će Velika nagrada Katalonije biti još jedna dobra trka, izgleda da su ove godine sve trke odlične. Tri glavna proizvođača su manje više na istom nivou i na svakoj trci možete sve očekivati. Volim Barselonu, to je jedna od mojih omiljenih staza. Uvek je teško ići brzo na toj stazi ali prošle godine sam vozio jednu od mojih najboljih trka i ove godine sam u dobroj formi. Moramo da popravimo neke sitnice. Moramo da budemo bolji u pronalaženju pravog set-upa za motocikl i moramo biti brži tako da možemo početi trku sa bolje pozicije. YZR-M1 ide veoma brzo, mi smo prvi i drugi u šampionatu, a na poslednjih nekoliko trka Jorge je dokazao konkurentnost motocikala. Blizu smo i mi ćemo naporno raditi da napravimo lep vikend u Barseloni.“

 

 

Foto: motogp.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video