Rossi: Još uvek imamo dosta posla da uradimo

Vozaču Movistar Yamahe, Valentinu Rossiju, je cilj da nastavi svoj rekord u Kataru ovog vikenda, kada 2015 MotoGP šampionat počinje.

Rossi je postigao tri pobede i četiri podijuma na internacionalnoj stazi Losail, i učestvovao u nekim nezaboravnim  borbama sa vozačem Repsol Honde, Marcom Marquezom, pod reflektorima na pustom mestu u protekle dve godine.

Devetostruki svetski šampion, koji je testirao Yamahu sa novim besprekornim menjačem na testu u Kataru, ranije u martu, očekuje ponovo blisku trku u nedelju, i spreman je za borbu.

„Veoma sam srećan zbog prve trke u sezoni, posle mnogo dana testiranja. Veoma sam zadovoljan testiranjem“, rekao je Rossi.

„Motocikl se dosta popravio, ali mi i dalje imamo puno posla. Nažalost, nismo mogli zbog kiše da završimo test, i biće važno da se nastavi rad na motociklu, gde smo se zaustavili.

„Čini se da će u Kataru biti dosta brzih vozača, pa ćemo svi biti približnih vremena. Barem je to ono što su nam ovogodišnji testovi rekli. Veoma sam uzbuđen zbog početka sezone“, dodao je 36-godišnjak.

„Spreman sam, osećam se dobro i moj tim je spremam. Svi smo veoma motivisani.“

 

Foto: www.crash.net

Video