Rosberg zabrinut zbog brzine Ferrarija

Nico Rosberg: Bili smo veoma brzi na jednom krugu, ali Ferrari je opasan na duže staze, imaju brzinu…

Nico Rosberg kaže da je zabrinut pred trku u Bahreinu i da će trka biti pravi izazov jer Ferrari postaje sve konkurentiji. Kako Nico navodi, Ferrari ima dobar kontinuitet i to znači da će biti opasni na trci.

Nemac je prvi dan slobodnih treninga završio sa najbržim vremenom, bio je za desetinku brži od Luisa Hamiltona i pola sekunde od Kimija Raikkonena.

„Bio je to uspešan dan za nas, očigledno da je vreme ručka pomalo beskorisno jer je suviše vruće preko dana a trka je u večernjim satima tako da je mnogo važno da se izveze mnogo krugova. Tempo koji ima Ferrari je pomalo zabrinjavajući za nas. Mislim da nećemo imati toliko problema na kvalifikacijama koliko možemo da imamo problema na samoj trci. Oni dugo mogu da drže jak tempo.“

„Večeras smo saznali da smo opet imali najbrži krug, ali smo isto tako dobili informacije da je Ferrari opasan na duže staze, imaju dobar ritam.“

Marko Srdić

Marko je jedan od osnivača i u timu je web developer. Za sve izmene na sajtu zadužen je on. Kada nađe slobodnog vremena piše o Formuli 1 i kružnim auto trkama.

Video