Rosberg nije blokirao Hamiltona

Lewis Hamilton je demantovao priče prema kojima ga je klupski koleg Nico Rosberg blokirao na brzom krugu, jer je kako kaže, naišao na gužvu usled koje je usporio i sačuvao pneumatike.

Kada je britanac po drugi put izašao na stazu imao je najbrže vreme u prvom sektoru, ali je ubrzo naišao na Rosberga koji je bio znatno sportiji. Hamilton je izjavio kako ga klupski kolega nije namerno usporio već da je jednostavno naišao na gužvu, usled koje je usporio i sačuvao pneumatike za naredni krug.

Povodom ovoga oglasio se i Nico Rosberg koji je takođe demantovao glasine, a zatim se našalio na sopstveni račun, predstavivši se kao novinar koji je imao pitanje za Hamiltona.

Nico – „Nico Rosberg, Mercedes AMG Petronas, na Twitteru se pojavilo mnogo komentara koji kažu da vas je Nico blokirao, da li je to istina?“

Lewis – „Morali biste da pitate njega, mislim da će vam dati dobro obrazloženje.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video