Rins: „Veoma sam zadovoljan ovim rezultatom“

Alex Rins vozač Paginas Amarillas HP40 tima osvojio je drugi uzastopni Moto2 podijum u Argentini, nakoj još jedne odlične trke. Rins je startovao sa 5. pozicije na gridu, na samo dva kruga do kraja pretiče Lorwsa i trku završava na drugoj poziciji. Trenutno se u generalnom plasmanu nalazi na svega četri boda iza pobednika trke Johanna Zarca.
Alex Rins: „Veoma sam zadovoljan ovim rezultatom. Prvog dana bili smo malo iza ostalih ali napornim radom tokom vikenda postepeno smo smanjivali jaz za ostalima na stazi, i na kraj u ovoj zabavnoj trci bili smo u vodećoj grupi. Danas sam možda imao najbolju od tri do sada vožene Moto2 trke. Sada odlazimo u Jerez, koji je prvi španski Grand Prix, i uvek je poseban osećaj trkati se ped fanovima.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video