Rins najbrži u Aragonu

Na domaćoj stazi, Alex Rins (Estrella Galicia 0,0) osigurao je četvrtu pol poziciju u 2014. godini sa najbržim vremenom 1’58.318 što je za 0.116s bolje od britanskog vozača Kent (Red Bull Husqvarna Ajo).

Guevara (Mapfre Aspar Team Moto3) kompletira prvi startni red sa 0.152s zaostatka u odnosu na Rinsovo vreme, postavljajući takođe senzacionalno prolazno vrme od 1’57.930 u FP3.

Lider svetskog šampionata Jack Miller (Red Bull KTM Ajo) sutra startuje iz drugog startnog reda zajedno sa Alex Marquezom (Estrella Galicia 0,0) i Enea Bastianinijem (Junior Team Go&FUN Moto3).

U trećem redu nalaze se Isaac Viñales (Calvo Team), John McPhee (SaxoPrint-RTG) i Niccolo Antonelli (Junior Team GO&FUN). Efren Vazquez (SaxoPrint-RTG) plasirao se u top deset, dok se zbog problem sa motorom Niklas Ajo (Avant Tecno Husqvarna Ajo) našao na 26 poziciji.

Andrea Locatelli (San Carlo Team Italia) pada skoro na početku, Jasper Iwema (CIP) takođe pada i ostaje bez oplate. Francesco Bagnaia (SKY Racing Team VR46) imao je težak pad ali je ostao nepovređen.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video