Ricciardo nije oduševljen poboljšanjima

I pored toga što je postavio peto mesto na drugom slobodnom treningu, vozač Red Bulla nije zadovoljan novim Renaultovim poboljšanjima.

Pošto je tim iz Milton Kinsa odbio da koristi najnoviju verziju Reanultovog motora za VN SAD, ipak u Brazilu je ova ekipa u bolidu Daniela Riccirada instalirala novu specifikaciju pogonske jedinice. Na papiru to je bio pozitivan dan za Australijanca, ali po njegovim rečima on nije bio zadovoljan učinkom.

„Da budem iskren, novi motor je dosta sličan staroj verziji. Dobra stvar je što sam ga odmah dobio i sve je radilo kao što smo planirali. Oseća se da je motor malo svežiji ali ništa specijalno. U poređenju sa Danilovim motorom tu nema nekih promena. Mislim da ljudi iz Renaulta mogu da urade današnju analizu, pa onda da pokušamo da izvučemo što više informacija. Za sada to je to.“ kazao je Ricciardo.

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video