Auto trke Brdske trke

Rezultati subotnje brdske trke – Kuršumlija

Ovog vikenda se u Kuršumliji vozi dupla brdska trka, a takmičari su danas izvezli svoje automobile u tri pojedinačne vožnje. Zbirni rezulati sve tri vožnje smatraju se rezultatima trke.

Marko Marić bio je najbrži u klasi 1 – Yugo mali N. Zoran Milisavljević ukupno je bio oko sekunde i po sporiji te u ukupnom poretku zauzima drugu poziciju, ispred Bojana Jovanovića. Bojan se boduje i u klasi Juniori, u kojoj je ovim rezultatom odneo pobedu. Četvrto mesto u klasi i drugo u Juniorima zauzeo je Luka Kotorčević. Aleksandar Mladenović i Nenad Kolarović zauzeli su pozicije pet i šest. Kolarević je ujdno osvojio treću poziciju među Juniorima.

Više od četiri sekunde delilo je pobednika trke, Jovana Lazarevića i drugoplasiranog Predraga Lambašu u klasi 2 – Yugo Hibrid. Bojan Milanović osvojio je pehar za treću poziciju u klasi, nadmašivši Predraga Bugarčića i Ibrahima Draganovića.

U klasi III, Radmilo Vojnović osvojio je pobedu, ispred Srđana Jevtića i Mirka Deretića koji je svoj auto prevrnuo na krov, ali je srećom prošao bez ozbiljnijih posledica. Ilić Dejan nadmašio je Nenada Rajića u klasi IV. Dragan Lukić zauzeo je poziciju tri ispred Dimitra Pavlovskog, Slavoljuba Jakovljevića, Borivoja Gajića i Saše Toromana.

U klasi VI je Vlada Kostić nadmašio Ivana Karića i Branka Rabrenovića. Radojković je nadmašio Željka Jašin Vučkovića i Nebojšu Janoševića u klasi VII. Najgušće je bilo u klasi VIII gde je Dejan Čolović nadmašio Darka Božilovića i Dragana Stojkovića. Toroman i Đunisijević zauzeli su pozicije četiri i pet. Balačkić Dragan nadmašio je Životu Milića u klasi X.

foto: Danijel Panić

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video