Auto trke Kružne trke

Rezultati prvih treninga u Kraljevu

Poslednja trka sezone vozi se danas na Beranovcu, a upravo su završeni prvi treninzi. Na programu je još jedna runda treninga, pre nego što krenu trke.

Milen Simić danas je imao najbolje vreme među Fićistima. Simić je 1.8 sekundi bio brži u odnosu na Marka Pavlovića. Aleksandar Japundžić zauzeo je treće mesto, ispred Radisavljevića, Jančevića i Jovića.

U klasi 1 Aleksa Radojković napravio je vreme dve sekunde brže u odnosu na drugoplasiranog Petra Jovanovića, koji je 0,160 sekundi bio brži u odnosu na Mihaila Milenkovića. Đorđe Ristić napravio je četvrto vreme i na drugom treningu mora da pronađe skoro tri sekunde ukoliko želi da se bori za pobedu. Đurović je napravio peto vreme, ispred Ane Golić, Markova, Paunovića, Mladenovića, Nikole Jovanovića i Miodraga Miljkovića. Luka Kotorčević nije vozio jutrašnji trening.

U Diviziji III, u kojoj voze mnoge klase, najbrži je bio Dragan Stojković ispred Mirka Milovanovića koji nastupa u pozajmljenom automobilu, nakon tumbanja koje je juče doživeo. Treće vreme napravio je Uroš Brkić ispred Nenada Savića. Mirko Deretić ima peto vreme ispred Vojnovića, Ratkovića, Jablića, Narodovića, Matovića, Lukića, Jevtića i Jakovljevića.

Časlav Tošić napravio je najbrže vreme u Hibridu sa 1.3 sekunde prednosti u odnosu na Vukova. Risto Vukov bio je pak 0,03 sekunde ispred Dušana Nastasijevića. Viktor Davidovski napravio je četvrto vreme ispred Borovičanina, Pavličevića, Lazarevića koji je u toku noći uspeo da sredi auto, Lambaše, Milanovića, Kimovskog, Mialjevića, Miloradovića, Niketića, Radojkovića i Marića. Simunović i Toroman nisu vozili.

Izvor: Miljan Kovačević

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video