Moto trke Supermoto

Reprezentacija Srbije na Supermoto nacija

Na startnoj listi za trku Supermoto nacija (SMoN) na kojoj učestvuju reprezentacije nalazi se 17 reprezentacija, među kojima je i prezentacija Srbije.

Na trci koja se vozi u Italiji Srbiju će predstavljati stari znanci Vukašin Bajić i Stefan Mićić, kao i dugogodišnji motokros i roadrace takmičar Nikola Gajić. Njih trojica putuju u Italiju u pratnji Gorana Lovrića.

Pored Srbije, učešće će uzeti ekipe iz Francuske, Italije(Seniori i Juniori), Nemačke(Seniori i Juniori), Finske, Češke Republike, Austrije(Seniori i Juniori), Velike Britanije, Švedske, Estonije, Letonije, Slovenije, Poljske i Danske.

Prvi vozač ekipe Vukašin Bajić kaže kako je ovo prvi put da ekipa Srbije učestvuje na nekom događaju ovakvog tipa i da će im čast biti da voze sa najboljim Supermoto takmičarima iz Evrope.

Ekipa TRKE.rs izveštavaće sa lica mesta.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video