Redding: Realan cilj je biti u prvih šest

Britanac Scott Redding koji ove godine vozi za Team Estrella Galicia Marc VDS Honda ekipu, ne krije da bi već u Kataru voleo da ostvari san i trku završi među najbržih šest vozača.

Redding se i dalje bori sa svojom Hondom RC0213V i veoma je razočaran što je zbog kiše morao da propusti jedan dan testiranja u Kataru. Međutim, on je optimista i ne krije svoj cilj.

„U idealnim uslovima, mi bismo iskoristili poslednji dan testiranja da podesimo motor do detalja, a ne bismo sedeli u boksu i posmatrali kako pada kiša. No dobro, uslovi su bili isti za sve.“ kaže Scott. „Imao sam dobar tempo na testiranju i imali smo još neke stvari koje bismo isprobali kako bi moto bio bolje podešen, no svakako pozitivno idemo u Katar na otvaranje sezone.“

„Još uvek se privikavam na novi motor, ali kada uporedite moja vremena s vremenima ostalih vozača na testiranju, mislim da je šesta ili sedma pozicija sasvim realna.“

foto: Crash.net

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video