Redding: „Ne mogu biti zadovoljan 13. pozicijom“

Scott Redding eksperimentisao je sa podešavanjima prednjeg kraja njegove Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Honde u potrazi za boljim osećajem.

Trka za Veliku nagradu Katara obezbedila je pouzdane podatke za Reddinga i Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Honda ekipu i njihov nastavak učenja Honde RC213V. 22-godišnjak imao je za cilj finiš među prvih deset vozača.

Vreme tokom trke provedeno iza Marca Marqueza istaklo je oblasti na kojima Redding i njegov tim moraju da nastave da rade uoči sledeće trke.

Scott Redding: „Bila je to teška trka. Cilje je bio završiti među prvih deset vozača, te zbog toga ne mogu biti zadovoljan sa 13. pozicijom. Koračamo u pravom smeru, ali nedovoljno da nas približi našem cilju. Skretanje je najveći problem i moramo se fokusirati na to jer ja moram biti mnogo bolje pozicioniran s obzirom na mašinu kakvu vozim. Sakupili smo mnogo podataka i završio sam u poenima, ali jasno je da postoji mnogo prostora na napredak.“

 

Foto: scottredding45.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video