Redding iznerviran Abrahamovim glupostima na stazi

Scott Redding završio je drugi Sepang test na 16. poziciji, ali vozač Marc VDS zadovoljan je što su završili kompletan program planiran za vikend. Redding je danas izvezao 57. krugova i nakon toga rekao da je otkrio svoje glavne ciljeve i da je zadovoljan ishodom testa.

„Dans sam imao vreme 2m00.6s i bio brži za par sekundi, tako da smo bliži momcina na vrhu i mislim da ćemo u Kataru napraviti još jedan korak napred“, rekao je Redding.

Dok je Redding bio zadovoljan svojim naporima i osetio da je ostvario napredak na motociklu, daleko je manje bio impresioniran Karelom Abrahamom. Češki vozač pokušao je danas da prati brže vozače i svojom taktikom izludeo Reddinga.

„Nemojte da počinjem sa Abrahamom!“, odgovorio je Redding na pitanje o incidentu. „On je uvek na stazi i prati. Ako je na brzom krugu i odveze ga onda samo čeka i čeka. Svo vreme me je pratio. To je pomalo naporno. To je dosadno, jer je toplo i vi ste umorni a on uvek samo čeka na istom mestu svaki put kada izađete na stazu. To je zaista frustrirajuće.“

Ovo je drugi put za dva dana da je Abraham u centru pažnje, nakon incidenta na stazi sa Cal Crutchlow juče.

MotoGP Sepang Test 223rd - 24th - 25th February 2015
MotoGP Sepang Test 223rd - 24th - 25th February 2015 Foto: bennetts.co.uk

 

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video