Rea i Sykes predstavili Kawasaki Ninja za 2015.

Tokom promocije zvaničnog Kawasaki Racing tima u Barseloni, prisutni su po prvi put mogli da vide Kawasaki Ninja ZX-10R za 2015. u njegovom finalnom obliku.

Nakon govora i prezentacije trofeja kao i nekih dugogodišnjih sponzora, neprozirno staklo koje je pokrivalo veliku zelenu WBS mašinu podignuto je uz pomoć Rea i Sykesa, pokazujući svetu kako će Kawasaki izgledati ove godine sa više istaknutih Monster nalepnica na njemu, zahvaljujući novom ugovoro o sponzotstvu sa ovom kompanijom.

Rea, kao i njegove kolege, odlaze u Australiju gde će se voziti prva trka sezone. „Dobro se osećam. Dosta sam vozio motocross prošle nedelje, skoro svaki dan. Osećam se super spremno za Phillip Island.“ – rekao je Rea.

1

2
35 Foto: kawasaki.eu

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video