Raikkonen: Svake godine budem najuren

MONTECARLO (PRINCIPATO DI MONACO) © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Finac je na svoj ironični način zabavio prisutne novinare a upitan je da objasni mogućnosti o ostanku u ekipi Ferrarija i iduće sezone.

Nakon igranja kao drugi igrač u ekipi Ferrarija prošle godine, Kimi Raikkonen i ove sezone opet lagano postaje drugi vozač tima. Nemački vozač u Ferrariju, Sebastian Vettel je u jednoj trci pobedio,a još tri puta se popeo na postolje. Kimi je sa druge strane samo u jednoj trci bio na podijumu.

To je opet dovelo do izjava i nagađanja kako bi mogao napustiti italijanski tim i biti zamijenjen svojim zemljakom, Valtterijom Bottasom. Upitan da odgovori na pitanje o rokadi sa vozačem Williamsa, Kimi je odgovorio:

„Ko zna. Iako smo obojica Finci istina i činjenica je to da se i ne poznajemo baš najbolje.“

„Moraćete pitati Ferrari šta će uraditi, ali ja već znam šta će uraditi. Svake godine ili budem najuren iz tima, ili dobijem novi ugovor za jednu sezonu. Ili jedno ili drugo. Nisam uopšte zabrinut, a vreme će pokazati svoje.“ – rekao je Raikkonen.

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video