Radojković pobednik trećeg Ušća

Mladi Aleksa Radojković uspeo je da trijumfuje na petoj kružnoj trci sezone i time dodatno poveća prednost u šampionatu u odnosu na Petra Jovanovića, koji na ovoj trci nije prošao kroz cilj.

Trku je obeležilo izletanje Dragana Gajića na startno-ciljnom pravcu, zbog čega je trka zaustavljena, ali su se vozači vratili na stazu čim je direkcija trke stazu vratila u pređašnje stanje. Gajić je prošao bez ozbiljnijih povreda i sam je izašao iz automobila.

Radojković je do pobede došao nadmašivši Đorđa Ristića i Đurović Vladimira, koji su kroz cilj prošli sa manje od sekunde razlike. Luka Kotorčević ovog puta nije mogao bolje od četvrte pozicije, dok je Marko Marić bio petoplasirani.

Đorđe Vulović osvojio je šestu poziciju u trci, ispred Mihaila Milenkovića koji pored odlične druge startne pozicije nije uspeo da se plasira bolje od sedmog mesta. Marko Markov, Igor Franičevi, Predrag Grujić i Ivan Knežević vodili su borbu tokom cele trke i kroz cilj su prošli u dve sekunde.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video