Auto trke Rally

Rabrenović ubedljiv na Santa Domenica reliju

Proteklog vikenda u organizaciji AKK Sveta nedelja, održan je tradicionalni 5. Rally Show Santa Domenica koji je ovoga puta brojao preko 100 takmičarskih posada. Pobedu je odnela posada Bepo Harah / Dominik Jan u Ford Fiesti R5, dok su drugo mesto zauzeli Kristijan Hideg i Ištvan Kerek u Mitsubishi Lanceru EVO VII. Treće mesto zauzela je posada Juraj Šebalj i Toni Klinc u Mitsubishi Lanceru EVO IX.

Od domaćih posada našli su se G. Rocco / V.Petrović u Subaru Imprezi WRX STi, koji su zauzeli 24. mesto u generalnom plasmanu, kao i Uroš Simić i Igor Kadić u Pežou 106, koji su uz dosta pehova stigli na cilj ovog relija. Ubedljiv je bio Vladica Rabrenović sa svojim suvozačem Draganom Mitrovićem, gde su pobedom u klasi Super Sport okončali ovaj reli.

„Mislim da svi koji imaju bilo kakav udeo u autosportu u regiji treba da dodju i da se uvere da je ovo jedini put sporta ka napretku i vraćanje na neki nivo gde će biti zanimljivo publici da vidi 100 auta i više iz regije i da je jedini put pokretanje nekog CUP-a za zemlje iz okruženja. Trkači ne beže od konkurencije. Što se mene tiče veruj mi ne bih ja dolazio 2100 km da nije ovakva atmosfera. A i konkurencija je top. Danijel mi je dao mogućnost da probam njegov auto i da dobijem odlične savete vožnje na makadamu. Vozio sam se svaki krug sa osmehom. Mislim da je publika imala šta da vidi i kako se koristi SEAT na ovoj podlozi. I ne moram da pominjem da ćemo doći i dogodine. Savetujem svima da probaju. Sportski pozdrav WRR“ –  izjavio je za naš portal Rabrenović.

vladica domenica

vladica domenica 1

vladica domenica 2

vladica domenica 4

Za kraj Vas ostavljamo da uživate u sjajnom videu sa ovogodišnjeg 5. Rally Show Santa Domenica.

foto: Matej Zvanut / Sanja Berend / fb Rabenovic Wladi-ca

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video