Auto trke Rally

Rabrenović na BG reliju u novom Renault Clio R3

Hiljade kilometara razdaljine ne mogu sprečiti višestrukog prvaka Srbije u reli disciplini da ostvari svoje nove planove.

Ovih dana u garažu WRR Team-a, stigao je novi auto slovenskog takmičara Aleksa Humara, s kojim će Vladica Rabrenović nastupati na narednim takmičenjima u okviru šampionata Srbije, a verovatno i šire.

vladica_1

Kontaktirali smo Vladicu Rabrenovića da nam otkrije svoje prve utiske o novom autu pred 5. Beogradski Reli:

„Iskren da budem, ja još nisam seo u taj auto. Tek u petak, dan pred trku stavljamo sedišta i štelujemo auto za mene kad stigne u Čačak  i nemamo puno vremena za neke testove . Voziću na osećaj koliko se osećam sigurno. Imao sam test u Italiji sa jednakim autom i taj mi je „legao“ posle 20 minuta vožnje. Zato se ne brinem puno da se neću snaći. Ne vozim za prvo mesto, ali neću biti ni zadnji nadam se.

vladica_2

 

Auto je po meni najbolji R3 u regionu koji sam video, a i Aleks je jedan perfekcionista i kad pogledaš auto i samo ga gledaš i nemaš šta da kazeš – samo pruziš ruku majstoru.  Na moju sreću Humar je momak sportskog duha i doći će kao prateća ekipa u Beograd da mi pokaže sve oko auta, pa se nadam da ću imati bezbrižan reli, a i ujedno je tu prvi mehaničar tima Nenad Savić Nešec da se i on edukuje oko ovog auta od najboljih.

Mom suvozaču Draganu beogradski reli isto dođe kao jedan deo obuke, pa će i Draganu dobro doći svaki savet.

Trebaće nam bar dva brzinska ispita da upoznamo auto, a mislim da ćemo se na zadnja dva prolaza voziti lepo, važno mi je da se svaki brzinac ubrzamo osetno i onda ću znati da li sam pogrešio ili ne.

Za sada je samo dovoljno da slušam zvuk ovog auta, voziću sa otvorenim prozorom da bolje čujem.“ poručio je kroz osmeh Vladica.

Za kraj pogledajte slike aktraktivnog Renault Clia R3.

DSC_4473

DSC_5337

DSC_4955

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video