Rabat najbrži u Indiju

Iako je na prvom slobodnom treningu Moto2 klase najbolje vreme postavio novajlija Alex Rins, njegova sreća je kratko trajala. Tito Rabat je na drugom treningu najbolje vreme izvezao nepunu sekundu brže.

Rabatu je najbolji krug provezo s vremenom 1.36,967 što je bilo 0,328 sekundi brže od Sam Lowesa koji je na drugom slobodnom treningu zauzeo poziciju dva. Na iznenađenje svih, Takaaki Nakagai stigao je do trećeg mesta na treningu sa zaostatkom od 0,111 sekundi za Lowesom.

Alex Rins uspeo je da popravi vreme s prvog treninga, ali ne dovoljno za prvu poziciju, te je na kraju treninga na četvrtom mestu. Peta pozicija pripada Johann Zarcu koji ima malo manje od 0,5 sekundi zaostatka za vodećim.

Kallio, Folger, Morbidelli i Luthi zauzimaju naredne četiri pozicije, dok je na desetoj poziciji Malezijac Hafizh Syahrin.

Zanimljivo je da je razlika između prve dvojice na treningu velika, ali se u jednoj sekundi nalazi čak 15 vozača.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video