Prvo vreme za Lorenza

Trenutno najveći protivnik Valentina Rossija u borbi za titulu, Jorge Lorenzo, ostvario je najbrže vreme na drugom slobodnom treningu voženom danas. Lorenzo je bio 0,266 sekundi brži od Danija Pedrose, koji se plasirao na drugo mesto s vremenom svega 0,067 sekundi sproijim od Andree Iannonea na Ducatiju.

Valentino Rossi je bio 0,364 sekunde sporiji od Lorenza i ovog puta zauzeo četvrto mesto na listi najbržih tokom drugog slobodnog treninga. Marquez je svega 0,006 sekundi bio sporiji od njega. Danilo Petrucci bio je 0,464 sekundi sporiji od Lorenza i zauzeo je šestu poziciju, a tek je Pol Espargaro na poziciji sedam više od pola sekunde sporiji za vodećim. U istoj sekundi sa Lorenzom našlo se čak 11 vozača, a među njima bili su još Aleix Espargaro, Crutchlow, Vinales i Barbera.

Kompletni rezultati drugog slobodnog treninga: MotoGP Valensija

 

 

 

 

Foto: motogp.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video