Prvi pogled na novi trkački R1

Nova Yamaha R1 konačno je predstavljena. MCE British Superbike Milwaukee Yamaha predstavljena je zajedno sa timovima za German IDM i World Endurance šampionat na prezentaciji Japanskog proizvođača u Italiji.

Josh Brookes i Broc Parkes bili su prisutni kako bi po prvi put videli svoje nove motocikle nakon što su zimu proveli u Australiji.

Direktor Yamaha Motor Europe Operations, Eric De Seynes: „Ulazimo u 2015. sezonu sa neverovatnim osećajem uzbuđenja i iščekivanja. Imamo puno poverenje u našu unutrašnju strukturu, koja predstavlja sveobuhvatnu familiju visoko porfesionalnih timova i motivisanih vozača da dopune klasu vodećim motociklom predstavljenim u 2015. Imamo velika očekivanja od revolucionarnog YZF-R1 i YZF-R1M i uvereni smo da imamo prave sastojke da budemo ključni akteri na svakoj stazi na kojoj se takmičimo. Nestrpljivo čekamo da sezona počne!“

 

001
002003004005006 Foto: milwaukeeyamaha.com

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video