Pratite rezultate sa Mišeluka uživo

Pred nama je vikend tokom kog će u Novom Sadu otpočeti sezona auto trka na kružnim stazama. Kao i prethodne godine, ekipa našeg sajta izveštavaće sa lica mesta. Ono što je novina u odnosu na prošlu godinu, jesu rezultati koje ćete moći da pratite uživo tokom treninga.

Trkački vikend počinje već u petak, kada će se na trgu u Novom Sadu parkirati vozila. Njihova svrha jeste promocija samog događaja, koji se naredna dva dana održava na petlji Mišeluk. Planirano je da program na trgu traje od 15 do 18 časova.

Za subotu su planirani kvalifikacioni treninzi. Njihov start planiran je za 11:45, a prema iskustvu od prošle godine, sigurni smo da kašnjenja ni ovog puta neće biti. Sednica komisije planirana je za 16:00 kada se i zvanično završava trkački dan.

Ukoliko u subotu ne bude bili na Mišeluku, portal TRKE.rs za vas je organizovao uživo praćenje vremena. Na stranici https://trke.rs/live-timing/  u svaom ćete trenutku tokom subotnjih treninga moći da ispratite vremena po krugu koji takmičari voze.

U nedelju će se voziti trke sa početkom od 12 časova. Za trku se do sada prijavio 81 takmičar, dok se očekuje da će se broj povećati tokom subotnjeg briefinga. U planu je pet trka, sa kojih ćemo izveštavati putem našeg Viber Public Chat kanala.

Mišeluk će biti zatvoren u subotu i nedelju u periodu od 10:00 do 16:00 časova.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video