Auto trke Kružne trke

„Posle Beranovca, auto je na prodaju“

„Posle Beranovca, auto je na prodaju“ – rečenica je Nemanje Milovanovića koga smo kontaktirali da nam bliže dočara kako se oseća pred povratak legendarne staze u trkački kalendar. Iako se dosta dvoumio oko svog nastupa na ovoj trci, jer kako smo već pisali, više neće nastupati u domaćem šampionatu, ipak je doneo odluku da će na stazi u Kraljevu voziti na nagovor svoje porodice i svojih fanova.

„Na veliki nagovor svoje supruge startovaću i u Kraljevu. Automobil se radi i priprema za tu trku na Beranovcu, međutim mnogo mi je ovoga puta bitnija podrška pre svega moje porodice na čelu sa mojom suprugom koja me podržava, a onda veliko hvala brendu Planet win 365 i ekipi ljudi koji su uz mene. Ovu trku ću voziti za sve moje prijatelje, navijače, fanove i zato želim da pozovem sve na stazu Beranovac da podrže vraćanje ove trke. Veliki pozdrav za sve vaše čitaoce“.

Da li sledi promena klase naredne sezone ili nešto drugo, ostaće još za neko vreme tajna.

 

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video