Poprilično sam siguran da mi je ovo poslednji ugovor – Crutchlow

Cal Crutchlow je obradovao sve ljubitelje MotoGP trka informacijom da je potpisao ugovor sa Hondom još dve godine – do kraja 2020, ali u isto vreme i rastužio rekavši da je poprilično siguran da je ovo njegov poslednji ugovor.

„Poprilično sam siguran da mi je ovo poslednji ugovor, jer ne želim da se takmičim zauvek. Međutim, to se može promeniti, kao što se i sve menja. Želim da vodim svoju ćerku u školu i provodim vreme s njom. Moj život će se time usporiti, ali meni se dopada.“ rekao je Crutchlow, dodavši da se ne plaši da napusti šampionat, kada mu se ovakav tempo života više ne bude dopadao.

Britanac je takođe objasnio da ga novac u ovom trenutku nije motivisao, već da je želeo da ostane sa Hondom još dve sezone.

„Što se finansija tiče, ja sam ubedljivo najbolje plaćeni satelitski vozač, jer ugovor imam sa Hondom direktno, a ne sa timom, ali cifre i ugovor na stolu nisu jedini razlog zašto sam potpisao. Glavni razlog je što želim da održim saradnju sa Hondom, sa kojom imam odličnu saradnju.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video