Pomešana osećana u garaži Toro Rossa

BUDAPEST, HUNGARY - JULY 24: Carlos Sainz of Spain drives the 5 Scuderia Toro Rosso STR11 Ferrari 060/5 turbo during the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 24, 2016 in Budapest, Hungary. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Samo je Carlos Sainz zabeležio poene na VN Mađarske.

„Ovo je bila solidna trka za mene. Zadovoljan sam rezultatom. Posle starta uspeli smo da držimo tempo sa McLarenima, ali nisam uspeo da ih obiđem. Da ste mi rekli da ću pre ovog vikenda trku završiti na osmom mestu ne bih vam verovao. Ipak, tim je odradeo dobar posao i želim da im se zahvalim. Sada očekujem bolju trku u Nemačkoj.“ kazao je Carlos Sainz.

„Pre svega moram da vam kažem da nisam uživao u ovoj trci i to mi se odavno nije desilo. Imao sam loš start, jer su mi zadnji točkovi proklizali. Izgubio sam par pozicija, što me je bacilo na začelje grida. U ovom sportu ima dana kada vam sve ide i kada se to ne dešava. Nadam se da ću biti bolje sreće u Nemačkoj.“ dodao je Danil Kvyat.

foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video