Poljska će biti novi izazov – Evans

Vozač M-Sport tima koji nastupa u svetskom reli šampionatu, Elfyn Evans kaže da se raduje predstojećem reliju u Poljskoj, jer nakon niza relativno sporih relija, stiže jedan izuzetno brz.

Najveći izazov timovi će imati u petak, kada će morati da pređu deonicu od 155 kilometara, na kojoj nema servisnih stanica usput.

Evans kaže da se raduje novim izazovima, i da veruje da će ponoviti dobre rezultate, poput onih u Italiji. Naime, nakon katastrofalnog relija u Poljskoj, Evans se povratio četvrtom pozicijom u Italiji.

M-Spotov vozač kaže da je svestan da će biti u sredini, te da neće imati nikakvu prednost nad konkurentima. On je istakao da je u prethodnih nekoliko trka bilo dobrih rezultata, ali je bilo i onih koji su za zaborav, te da će se u budućnosti koncentrisati na pozitivne stvari.

foto: rallyreportwrc.com

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video