Petrucci u Pramac Racingu naredne dve godine

Petrucci se pridružio timu i voziće zajedno sa Yonny Hernandezom tokom naredne dve sezone. Italijan se oporavio od frakture levog zgloba koju je zadobio pri padu u Jerezu i u nedelju je nastupao za Octo IodaRacing Team u Aragonu, gde je odvezao jednu od svojih najboljih trka ove godine prošavši kroz cilj kao 11.

Petrucci: “Veoma sam srećan što je postignut dogovor sa Pramac Racing, tim koji je pomagao promociju i razvoj mladih vozača. Ja sam takođe ponosan i ekstremno motivisan što mi se pružila prilika da vozim Ducati. Pokušaću da dam sve od sebe i da na najbolji način iskoristim ovu priliku, za koju zahvaljujem Pramac Racing timu. Takođe želeo bih da zahvalim Giampiero Sacchi koji mi je pružio priliku da vozim na najvišem nivou u MotoGP”.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video