Auto trke Priče iz boksa

Pet godina Drumske strele

Projekat studenata Univerziteta u Beogradu, „Drumska strela“ koji se uspešno nadmeće u takmičenju „Formula Student“ proslavio je sinoć u prostorijama Mašinskog fakulteta svoj peti rođendan.

Studenti su projekat započeli 2011. godine kada su u Velikoj Britaniji predstavili samo šasiju. Iz godine u godinu nastajale su nove formule, a ekipa okupljena oko projekta „Drumska strela“ zadavala je sebi sve teže i teže ciljeve.

1559470_599442230136223_2116274752_o

Tokom 2015. godine vozači „Drumske strele“ učestvovali su na trci izdržljivosti gde su zabeležili četvrto mesto. Tokom svečanosti koja je organizovana u svečanoj sali Mašinskog fakulteta, prisutnima su se obratili Voja Lekić i Dušan Borković, stariji članovi tima, mentori i dekani fakulteta.

Rođendanska proslava nastavila se koktelom na kome su svi prisutni mogli da porazgovaraju sa članovima tima. U holu fakulteta bile su izložene dve formule.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video