Moto cross Moto trke

Pehari u Kreševu

Proteklog vikenda, na trci Istočnoevropskog šampionata u Kreševu, BIH, vozači iz Srbije su opravdali očekivanja i pokazali da se na našim prostorima ipak vozi dobar moto kros. Na prvenstvu su nastupli vozači iz Bugarske, Rumunije, Kipra, Hrvatske, Makedonije, BiH i Srbije.

U klasi MX vozači kluba Termorad AMSK Čačak su opravdali očekivanja, Milan Stojanović je zauzeo treće mesto a Nemanja Petrić četvrto, dok je prvo mesto zauzeo učesnik Dakar relija, Gabor Sagmajster.

U disciplini MX1 Ričard Sagmajster iz Sagmajster tima zauzeo je peto mesto, vozač kluba Tanasko Rajić, Duško Paunović zauzeo je 7 mesto, vozači drugog čačanskog kluba Termorad AMSK Čačak, Vlade Rajević deveto i Vladimir Toković deseto mesto u konkurenciji 17 vozača iz Grčke, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Kipra i BiH

U klasi MX2 Nenad Petrović iz kluba Tanasko Rajić zauzeo je odlično peto mesto,dok je Miloš Radulović iz ekipe Termorad AMSK Čačak zbog pehova sa motorom u obe vožnje zauzeo 13 mesto.

Sledeća prilika za naše vozače je nastup na Evropskom prvenstvu i trci za Istočnoevropski šampionat koje se voze 19 i 26.06.2016.godine na stazi Globare u Kruševcu.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video