Pedrosa: „Vidimo se u Le Manu“

Pedrosa, Jerez MotoGP 2009

Dani Pedrosa potvrdio je da se vraća u MotoGP ovog vikenda u Francuskoj.

„Moj oporavak protiče dobro, mislim da sam bio u pravu da budem strpljiv i ne prenagljujem kao i da poštujem rokove koji su potrebni,“ – rekao je Pedrosa. „Sada konačno mogu da Vam kažem da ću biti u Le Manu ovog vikenda. Istina je da zaista želim da se vratim na moj motocikl, kao što sam siguran da možete predpostaviti. Ne radi se samo o tome. Takođe sa uzbuđenjem očekujem povratak u moj tim, da ponovo radim rame uz rame sa njima. Oni su sjajana ekipa.“

Odsustvo Španca primoralo je Hondu da se trka sa japanskim vozačem Hiro Aoyamom kao timskim kolegom Marca Marqueza. Pedrosin povratak biće veliki podsticaj za obe Honde i ako se vrati potpuno spreman i sposoban da se bori na vodećim pozicijama mogao bi postati ključni saveznik Marca Marqueza u borbi za titulu.

 

 

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video