Pedrosa: „Važno je ostati pozitivan“

Dani Pedrosa dolazi u Katar sa pozitivnim stavom uprkos problematičnoj pred sezoni sa fabričkom Repsol Hondom.

Suočavanje sa problemima i dalje predstavlja pravi izazov za Hondine vozače nakon ovogodišnjeg prelaska na novu ECU jedinicu i Michelin gume.

„Dolazim u Katar sa pozitivnim stavom, čak i ako testovi nisu bili potpuno zadovoljavajući. Napravili smo određeni napredak sa elektronikom ali moramo dodatno poboljšali podešavanje šasije i rad guma.“ – rekao je Predrosa.

„Očekujem da će ove nedelje u odnosu na test stvari ići malo bolje po nas. Mi još uvek nismo tamo gde smo želeli da budemo, ali važno je ostati pozitivan, posebno zbog toga što su mnoge promene uvedene ove godine. Ja očekujem veću ravnotežu između performansi vozača u odnosu na prošlost, barem na početku.“

„Losail nije među mojim omiljenim stazama, ali imam pet podijuma ovde tako da moramo da ostanemo fokusirani, radimo na poboljšanju podešavanja našeg motocikla i  da budemo spremni da izvučemo najviše što možemo iz date situacije.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video