Pedrosa: „Nadam se da će biti sunčano“

Kiša na trci u Silverstonu poremetila je planove Danija Pedrose da se vrati na vrh. Nakon dobrog petka i subote, nedelja je bila pravo razočaranje za njega.

“ Trka u Silverstonu nije bila ono što sam ja, niti bilo ko od nas, očekivao. Osećao sam se dobro tokom vikenda, ali u nedelju kada je pala kiša, taj osećaj je nestao. Završili smo trku, što je bitno, a nadam se i da je prošli vikend bio još jedan korak ka mom povratku na vrh. Misano je posebno mesto i uvek postoji odlična atmosfera. Nadam se da će biti sunčano i da ćemo moći da budemo agresivni od petka. Staza je kratka, ali dinamična, sa puno mesta za preticanje, a može i biti dosta komplikovana ukoliko nemate dobro podešavanje. Nadam se da će nam posao koji smo obavili na testiranju pomoći. “

Staza je nedavno obnovljena, što znači da će za neke vozače biti nepoznanica, ali Dani je imao sreću da sa Hondom obavi testiranje u Misanu, pre nekoliko meseci.

Od kada vozi u kraljevskoj klasi, Dani Pedrosa ostvario je 5 pobeda na stazi u Misanu.

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video