Pedrosa: „Bio sam pod velikim pritiskom Valentina“

Nakon što je Pedrosa u 13. krugu odlučio da napravi korak ka potvrdi druge pozicije, on je podigao svoj tempo koji Rossiju nije dao nikakve šanse.

Pedrosa: „Veoma sam srećan, pre svega kako smo završili trku jer sam vozio veoma snažno. Bio sam pod velikim pritiskom Valentina i dao sam sve od sebe kako bih bio u mogućnosti da završim isped njega. Vozio sam mnogo bolje na kraju i ovo je prva trka ove sezone u kojoj sam do kraja zadržao dobar tempo. Istina je da je ovde motocikl imao manji hendikep nego na drugim stazama zbog vrste same staze, ali sledeće nedelje na testu moramo naporno raditi jer su i Valentino i Jorge pvde bili mnogo bliži danas nego predhodnih godina. Videćemo da li možemo pronaći nešto za drugu polovinu sezone što bi nas učinilo konkurentnijim.“

 

 

Foto: vroom-magazine.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video