Peđa Isidorović napušta moto sport

Nakon što je Branislav Jovanović, aktuelni šampion klase Formula 1000 rešio da napusti trke, istu odluku doneo je i šampion klase Formula 600 Peđa Isidorović.

Nakon što se nije pojavio na dodeli priznanja Moto saveza Srbije, pozvali smo Peđu da vidimo o čemu se radi. Peđa je tokom razgovora izrazio veliko razočarenje u savez, te odlučio da odustane od svega i napusti moto sport.

„Ne mogu, zaista ne vredi više ovako. Pokušavao sam na sve načine da pomognem sport, ali izgleda da ne mogu da pronađem zajednički jezik sa čelnicima saveza, u koji sam se razočarao, te zbog toga donosim definitivnu odluku da napustim moto sport. Odluku sam doneo u četvrtak i od tada je sve na prodaju – motor, oprema i sve potrebno za trkanje. Na stazu se, barem dok se nešto ne promeni, neću vraćati.“  – kaže Isidorović.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video