Paunović veruje da može bolje

Nemanja Paunović vozio je moto trke do pre dve godine, kada je odlučio da se povuče. Srećom, ta ideja ga nije dugo držala i sada Nemanju ponovo imamo na stazi.

Paunović je tek nakon Vršca odlučio da se vrati trkama, te ima jednu trku manjka u odnosu na konkurenciju, ali to ga ne sprečava da nam i dalje pruža dobre borbe.

„Posle dve i po godine izostanka sa staze, rešio sam voziti ove sezone. Izostao sam sa trke u Vršcu, ali sam zato otišao u Banja Luku voziti njihov šampionat kako bi se malo uvozao za Kraljevo. Sezona je krenula dobro i tamo sam ostvario jedno prvo i jedno drugo mesto, a u Kraljevu sam vodio do prekida trke, gde sam na kraju završio drugi. Posle toga dolazi Bugarska u kojoj sam imao pad sa motora, ali se nije dogodilo ništa strašno, tako da je motor spreman i nadamo se da ćemo imati više sreće nego u Kraljevu.“ – kaže Paunović.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video