Paddon odlučniji nakon „pakla“ u Portugalu!

Tri tjedna nakon što je njegov Hyundai i20 bio uništen u požaru u Portugalu, Hayden Paddon će na reliju u Italiji nastupiti sa potpuno novim autom – koji je izgrađen u samo tjedan dana.

Nakon svoje prve WRC pobjede na reliju u Argentini, Paddon i suvozač Ivan Kennard prevrnuli su se te je njihov i20 potpuno izgorio.

Srećom nitko nije ozljeđen, a pred timom je bila utrka s vremenom koju su pobjedili jer su izgradili novi auto za samo sedam dana.

„Imali smo težak vikend u Portugalu, ali nesreća nas je ujedinila – ustvari smo odlučniji više nego ikada vratiti se borbama u Sardiniji. Želio bih se zahvaliti timu što su spremili auto za nas. Nadam se da te napore možemo vratiti sa pozitivnim rezultatom“.

„Imamo neke lijepe uspomene sa Sardinije. Bio je to moj prvi reli sa Hyundaijem 2014. godine, a potom dvanaest mjeseci kasnije, osvojili smo naše prvo postolje. Nikad ne zaboraviš svoje prvo postolje i voljeli smo osvojiti još jedno ove godine“.

Paddon i Sordo predstavljati će
Hyundai Shell World Rally Team u i20 nove generacije, dok će se Kevin Abbring pridružiti Neuvilleu za Mobis World Rally Team.

Video