Osvoji Valentino Rossi Monster Energy paket

Sedma trka MotoGP šampionata nam se bliži, a Valentino Rossi je i dalje vodeći u šampionatu. Međutim, već duže vreme nije osetio kako je to osvojiti pobednički trofej.

Međutim, portal TRKE.rs rešio je da nekoga od vas učini pobednikom. Kako? Veoma lako i jednostavno. Za najvernije obožavatelje MotoGP trka obezbedili smo jedan od Valentino Rossi Monster Energy paketa iz ograničene serije. Ovaj paket sadrži limenku u Doktorovim bojama i USB memoriju. Ovaj paket se nikada nije našao u slobodnoj prodaji.

DSC_0003

Pošto se sada već sigurno pitate kako da dođete do paketa, evo i odgovora. Do četvrtka 11.06. u 23:59 na naš email redakcija@trke.rs pošaljite svoje ime, prezime, broj telefona i fotografiju na temu „Ja sam najveći Rossijev fan“. Potrebno je da subject maila bude – Rossijev najveci fan.

Sve fotografije poslate do četvrtka u 23:59, u petak 12.06. u 09:00 biće objavljene na našoj Facebook stranici. Fotografija koja do subote 13.06. u 23:59 bude imala najviše lajkova, u nedelju osvaja ovaj odličan paket.

Srećno 🙂

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video