Kružne trke Moto trke

Oproštajna sezona za Jovanovića

Branislav Jovanović ove godine beleži odlične rezultate. Nakon pobeda u Vršcu i Kraljevu, juče je usledila i treća na Ponikvama. Međutim, nakon treće pobede u 2015. godini, Jovanović nam je najavio da ove godine planira da se povuče, u velikom stilu.

„Gotovo sigurno je da ću se ove godine oprostiti od moto sporta i verujem da ću to uraditi uz titulu. Dosta je bilo, deset godina sam u šampionatu i mislim da je došlo krajnje vreme da se oprostim.“ – kaže Branislav.

_DSC0159

Na pitanje koji su sve razlozi doveli do ovakve odluke, Jovanović kaže – „Zaista je bilo dosta. Imam 35 godina i od mene je dosta. Vozio sam kada je bilo najlepše, kada je bilo mnogo publike oko staze, a sada polako već gubim volju. Konkurenti takođe kažu da sam prebrz za klasu, tako da je ovo prava odluka.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video