Auto trke Priče iz boksa

Ogier provozao Doviziosoa

Ducatijev prvi vozač i trenutno trećeplasirani u MotoGP šampionatu, Andrea Dovizioso, na kratko je zamenio dva točka za četiri, kada ga je Sebastien Ogier provozao u svom Volkswagen Polo R-u.

„Nemate pojma koliko je ovo ekstremno, koliko brzo idu uskim putevima i koliko su ovi automobili moćni. Da budem iskren, ovo je najneverovatnija stvar koju sam probao. MotoGP je ništa u poređenju s ovim.“ – rekao je Italijan.

Ogierova vožnja je zapravo „vraćanje usluge“ za Dovijev poziv u Mugello, gde je Ogier obišao Ducatijeve garaže pre trke i upoznao se sa radom tima.

„Volim MotoGP i zaista sam uživao u poseti.“ – rekao je Ogier. „Uvek sam imao puno poštovanja prema ovim vozačima, a posle Mugella, poštovanje je još veće. Brzine koje postižu su impresivne za gledanje, mogu samo zamisliti kako je na motociklu.“

izvor: wrc.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video