Ogier na korak od pobede

Sebastien Ogier nalazi se na korak od pobede, nakon što je tokom jučerašnjeg dana povećao svoju prednost. Njegov klupski kolega Latvala pobedio je na kratkom noćnom brzincu.

Hayden Paddon koji se nalazi na drugom mestu usled pomalo čudnog petka, ima zaostatak od 15.9 sekundi za vodećim Ogierom. Tokom današnjeg dana preostaje mu samo 15,87 kilometara tokom kojih može da se nada da će Ogier načiniti grešku koja će potrajati duže od 15 sekundi. U ovom trenutku, teško je očekivati nešto slično.

Jari-Matti Latvala se nakon izletanja od juče vratio na stazu pod WRC2 pravili, gde je uspeo da stigne do pobede sa 2,7 sekundi prednosti nad Tanakom. Prvih 10 vozača našlo se u četiri sekunde.

Prve tri pozicije ostale su nepromenje, pa je takom i nakon subote na trećem mestu Mads Ostberg ispred M-Sporta, dok su iza njega Andreas Mikkelsen i Ott Tanak.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video