Kružne trke Moto trke

Objavljeni konačni rezultati iz Užica

Kako smo juče pisali, zvanični rezultati poslednje trke šampionata Srbije u kružnom motociklizmu konačno su objavljeni, a to znači da su se pojavile i neke izmene u odnosu na jučerašnji tekst.

U klasi 600 SBKS, Miletić, Vugrinec i Isidorović su zauzei prve tri pozicije na postolju, dok su za njima prošli Petrović, Nikolić, Lukić i Manca Katrašnik, jedina dama koja se takmičila tokom ovog vikenda. Manca se takmiči u Azijskom šampionatu, gde nastupa za tim iz Katara, koji predvodi vlasnik staze Losail.

Možete preuzeti vremena po krugu, kao i kompletne rezultate trke u klasi 600 SBKS.

U klasi 1000 SBKS došlo je do najviše promena. Nakon odluke da se prihvati prigovor moto kluba Brezik, Dejan Stojković Košturac i Draženko Tintor su diskvalifikovani, došlo je do promena na podijumu. Milovan Bugarčić je neosporni pobednik klase 1000 SBKS, dok su se na drugi i treći stepenik postolja popeli Milan Lovrić i Robert Dojkić.

Ova odluka dovela je i do promene u generalnom plasmanu. Branislav Jovanović je i pored pada postao šampion Srbije u klasi 1000 SBKS. Vicešampion klase 1000 SBKS za 2014. godinu je Milan Lovrić sa osvojenih 72 poena, dok je Draženko Tintor, vozač koji je ostao bez titule, sezonu završio na trećoj poziciji u šampionatu.

Možete preuzeti kompletne rezultate trke, kao i vremena po krugu u klasi 1000 SBKS.

U ostalim klasama rezultati su nepromenjeni i možete ih preuzeti u nastavku.

Rezultati trke – 125 SP

Vremena po krugu – 125 SP

Rezultati trke – 600 SSP i 1000 SST

Vremena po krugu – 600 SSP i 1000 SST

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video