Karting

Obaveštenje Srpskog Karting Saveza

Stiglo nam je obaveštenje Srpskog Karting Saveza koje u celosti prenosimo.

Obaveštavaju se klubovi, vozači, roditelji najmlađih takmičara, potencijalni učesnici prvenstva 2015, da Karting Savez (SSKS) svakodnevno radi na poboljšanju uslova i priprema za predstojeću sezonu 2015. Kalendar takmičenja i tehnički pravilnik biće objavljen prve nedelje februara 2015 godine.

Sada smo iskusniji za jednu takmičarsku godinu, sve propuste ćemo otkloniti a dobre stvari poboljšati. Sve u cilju unapređenja karting sporta u R. Srbiji i regionu i povećanju broja takmičara.

U odnosu na 2014 godinu brojnost učesnika otvorenog prvenstva Karting Saveza uvećao se za sada za dva apsolutno nova kluba i za 11 takmičara.

Očekuje se najveća brojnost u klasi II – MINI, (11 takmičara) i klasi VI – KZ2 – (10 takmičara). Takođe u odnosu na prošlu 2014 godinu ima novih vozača u klasi KF3 tako da će takmičenje u Juniorskoj konkurenciji biti dosta interesantnije.

Sve predloge, dobronamerne kritike i sugestije pošaljite na e-mail adresu srpskikartingsavez@gmail.com kako bi se o njima razmatralo i kako bi se inplementirale u pravilnike.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video