O nama

Portal TRKE.rs nastao je septembra 2014. godine, kao mesto na kome će ljubitelji brzine moći da čitaju najnovije informacije iz sveta auto, moto i karting trka.

Ubrzo je portal stekao naklonost velikog broja, kako ljubitelja oktanskih sportova, tako i samih takmičara koji učestvuju u auto, moto i karting šampionatima u Srbiji i inostranstvu.

Tokom svog postojanja poseta na portalu kretala se uzlaznom putanjom, tako da stranice portala mesečno budu prikazane više od 100.000 puta.

Prvo priznanje portal TRKE.rs dobio je od Sportskog auto i karting saveza Srbije u februaru 2015. godine. Ubzo portal dobija zvaničnu podršku Moto saveza Srbije i Moto saveza Vojvodine.

TRKE.rs portal bio je medijski pokrovitelj Velike nagrade Novog Sada na Mišeluku 2015. godine i Velike nagrade Vršca 2015. godine.

Možemo se pohvaliti da smo pioniri u izveštavanju sa trka u realnom vremenu, koje smo po prvi put primenili u Novom Sadu.

Sve gore navedeno dalo nam je vetar u leđa da se ne zaustavljamo i da postavljamo sebi više ciljeve, koje smo sigurni da ćemo dostići.

Video