Nikola Miljković predstavio planove za novu sezonu

Na konferenciji za medije održanoj u ponedeljak u restoranu Sugar and Spice mladi srpski automobilista Nikola Miljković obratio se novinarima i predstavio svoje planove za ovu sezonu, kao i zelje za budućnost.

DSC_4519

„Osvajanjem trećeg mesta na trci u Austriji, mislim da sam konkurenciji stavio do znanja da ću se nositi bez problema sa njima. Znali su da sam u Austriju stigao bez ijednog kilometra testiranja i gledali su me kao totalnog autsajdera. Međutim posle drugog treninga, kada sam imao prvo vreme, stvari su se totalno izmenile. Što se tiče Evropskog šampionata, zavisno od budžeta, gledaćemo da vozimo svih 12 trka koliko je planirano. Ono što nam je svima u timu želja jeste da se sledeće godine nađemo na ETCC takmičenju.“ – izjavio je Nikola Miljković.

DSC_4526

Potom su novinari upitali, kako iz njegovog ugla vidi uspehe naših automobilista Dušana Borkovića i Mikice Vesnića na evropskoj sceni.

„To su stvarno izvanredni vozači. Odmah posle trke na Hungaroringu sam se čuo sa Ducom i čestitao mu jer je doslovno leteo po stazi.“

Novinarima se obratio i Rajan Rajačić, vlasnik Real Motorsporta, koji je izjavio da ne sumnja u kvalitet mladog Nikole Miljkovića i da će uz njegovu i timsku podršku dati sve od sebe da se nađu na ETCC takmičenju.

DSC_4529

Posle konferencije tim kreće put Španije gde će se ovog vikenda voziti treća trka Evropskog šampionata na brdskim stazama (EHCC).

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video