Auto trke Rally Slalom

nGage Racing – Novi tim u domaćem auto sportu

nGage Racing ovih dana aktivno radi na pripremi „1. nGage Rakovica auto-slalom“, pa smo tim povodom kontaktirali Uroša Simića da nam bliže dočara šta je to nGage Racing i kakve su planovi ovog tima u narednom periodu.

„Veliki broj ljubitelja auto-relija na malom prostoru i svakodnevno druženje prouzrokovalo je osnivanje ASK-a. Članove kluba podjednako čine i višegodišnji i novopečeni takmičari koji se takmiče u svim disciplinama auto-sporta kako u zemlji, tako i van nje.

Ideja o organizaciji takmičenja u klubu je postojala već od samog osnivanja. Sem nekih opipavanja terena nije bilo konkretnih koraka, pa smo kao klub napravili radnu grupu (koju čine Uroš Simić i Vukašin Tomić) sa zaduženjem da napravi studiju izvodljivosti i projekat takmičenja. Plod te radne grupe je „1. nGage Rakovica auto-slalom“.

Saradnja sa Opštinom se nije slučajno desila. Kada je projekat bio gotov, radna grupa ga je predočila čelnicima Opštine koji su uzvratili predlogom da takmičenje uvrste u okviru tradicionalne opštinske manifestacije „Rakovičko leto 2016“.

Sama saradnja sa Opštinom je tekla kroz pitak i krajnje dvosmeran dijalog i stvarno moram da se zahvalim svima iz Opštine Rakovica ne samo zbog toga što su podržali takmičenje, već i zbog svih saveta i smernica koje su nam dali.

nGage je još jedan projekat iz kuhinje kluba, koji je jako brzo prerastao okvire kluba. Domen delovanja nGage-a je mnogo širi od jednog kluba, pa je prirodno bilo izdvojiti i udahnuti mu zaseban život.

nGage je osmišljen kao novi koncept organizovanja takmičenja koji na takmičenje gleda kao na poseban proizvod. Shodno tome razvijaju se potrebna tehnička i marketinška rešenja. Sve što nosi nGage bedž će biti jednako dobro idejno rešeno i adekvatno sprovedeno u delo.

nGage je tu da vas uključi, da vas angažuje i poveže…nGage je sinonim za dobre stvari.

Stoga pratite rad Rakovica Rally Team-a, i očekujte nova iznenađenja od nGage-a.“ – poručio je za naš portal Uroš Simić

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video