Auto trke

Nemanja Milovanović: „Šta dalje?“

Kako je i sam najavio nakon poslednje trke na Beranovcu, Nemanja Milovanović oprostio se od svoje Alfe 147 Super Production, sa kojom je nastupao prethodnih sezona. O narednim planovima još uvek nije ništa precizirano, ali ono što je sigurno jeste da mora brzo da se donese odluka, jer je vreme za pripremu takmičarskih automobila uveliko krenulo, a do početka sezona će vreme brzo proleteti.

nemanja

„Moj automobil je prodat u Crnu Goru mom dobrom drugaru i kolegi Goranu Mijanoviću. Iskreno mu želim da ga služi kao i mene, pa čak i bolje i da nastavi tamo gde sam ja stao. Moji planovi za ovu sezonu su se malo iskomplikovali, jer se sve ovo desilo sada i malo nam ponestaje vremena za odluke i pripreme, ali ja se nadam da ćemo moja ekipa i ja uspeti da se odlučimo i pripremimo novi auto, i da se pojavimo na Hungaroringu kao što sam i obećao. Želje su bile da kupimo i vozimo Chevrolet Cruze, ali za sada jos ništa nije zvanično. Finansije će biti presudne, a i na tom automobilu ima dosta posla i realno nije moguće stići sve.

Brend PlanetWin 365 i ja još uvek razmišljamo šta je najbolja solucija za nas i sada nam je prilika da sednemo i donesemo pravu odluku i izaberemo pravi automobil sa kojim možemo da nastupamo i u CEZ i u domaćem šampionatu.“ – izjavio je za naš portal Milovanović

Iako je bio razočaran situacijom u domaćem šampionatu, i prvenstveno želeo da se oproba na evropskoj sceni, izgleda da ćemo Nemanju ipak gledati na domaćim stazama i ove sezone. Ali sa kojim automobilom i u kojoj klasi, saznaćemo kroz nekoliko dana, jer ponuda ima dosta.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video